Orosprogrammet
1600 kr/månad || 500 kr/vecka
Att oroa sig är människans sätt att förbereda sig inför utmaningar. Det är något vi alla gör. Ibland kan det kännas jobbigt, men är ingenting vi behöver göra något åt. Om du däremot oroar dig så ofta att det påverkar din vardag kan oron vara ett problem. Att oroa sig för mycket kan leda till att du får svårare att fokusera, att du känner dig rastlös eller mer irriterad. Du kan också få ont i magen, bli spänd i musklerna och få svårare att sova. Då kan det vara värt att göra något åt oron! Det går att lära sig att hantera sin oro, och på så sätt också kunna ägna mer tid åt sådant som du tycker om.
Jobba med din terapi när det passar dig!
Ha med dig din terapeut dagligen!
Få till en riktig förändring i din vardag!

Vad händer i orosprogrammet?
I Ahums orosprogram kommer du lära dig mer om din oro, med dagligt stöd av din terapeut. Du kommer förstå sambandet mellan din oro, dina känslor, dina tankar och dina beteenden. För att få till en förändring i vardagen kommer du få göra övningar både vid datorn eller i telefonen, men också i verkliga situationer. På så sätt kommer du att lära dig att skingra din oro och hitta fler strategier för att motverka dina sämsta impulser.
Vad ska du ha med dig efter 3 månader i programmet?

Vad du kommer ta med dig från orosprogrammet beror på ditt engagemang samt det fokus och den energi som du väljer att investera i programmet. En sak är säker, du kommer att få insikt om hur din oro yttrar sig, som känslor, tankar och handlingar. Med ett öppet sinne och övning kan du upptäcka dina triggers och börja jobba med att lära känna din oro och hur den påverkar just dig. Beteendeförändring är svårt men inte omöjligt. Det krävs mod, styrka och engagemang för att få till en beteendeförändring och därmed också högre livskvalitet.

Du får de 3 första dagarna helt kostnadsfritt.